Działamy od roku 2015. Od tego czasu cały czas doskonalimy nasze przepisy, dopracowujemy kartę. Proponujemy dania kuchni rosyjskiej, ukraińskiej, polskiej, uzbeckiej, kaukaskiej.
Wiele u nas pierogów – spotkacie m.in. polskie pierogi klasyczne, rosyjskie pielmieni, uzbeckie manty i samsa, włoskie ravioli. Nasz zespół łączy kucharzy, miłośników kulinarii z Polski, Rosji, Ukrainy, Białorusi, Czeczeni. I taka też jest nasza kuchnia, wiele w niej smaków rodem z Azji Centralnej, Kaukazu Północnego, Rosji.
Wykonujemy też najwyższej jakości pierogi bezglutenowe – również bezglutenowe pielmieni i manty. Aktualna karta jest wynikiem naszej 3-letniej, bardzo ciężkiej pracy. Prawdopodobnie będzie ulegać zmianom, jest to ona aktualnie największą, najszerszą z dotychczasowych propozycji.
Wszystkie dania przygotowujemy z wysokiej jakości składników. Wszystkie dodatki, sosy wykonujemy samodzielnie. Unikamy w naszych daniach dodatków typu E629.